top of page

OM MIG 

My Johansson heter jag, 24 år och diplomerad makeup artist/hårstylist. Förutom skönhet ligger fotografering mig nära hjärtat då jag även är fotograf. Att fånga känslor på bild är magiskt. 

 

Jordnära, naturligt och enkelt är tre ord som lyser genom alla mina tjänster. Du ska känna dig bekväm oavsett om det gäller makeup, hår eller fotografi jag hjälper dig med. (Skratt, kaffe och en go spellista är också givna inslag).

 

Jag har alltid haft ett genuint och stort intresse för både makeup, hår och fotografi men har jobbat med det professionellt sedan 2017 och har många bröllop, modeprojekt och projekt bakom mig.
 

När det kommer till makeup och hår har jag jobbat inför många bröllop, det är en lika stor ära varje gång. Om vi fortsätter på bröllopsspåret så sminkade jag även några av brudarna som hittas i tidningen "First WedKit".  Andra tidningar min makeup/hårstyling blivit publicerade i är det amerikanska modemagasinet "Pulse Spikes, New York" och i tidningen "Kamera & Bild", där är det modellsmink/styling som stått i fokus vilket leder mig in på att jag sminkar/stylat hår på många modeplåtningar, baler, event och workshops. Även i filmen "Schizo" där jag gick ifrån den traditionella makeupen då jag istället var på plats  för att sminka fejk-sår - otroligt roligt!

Jag har även skymtas på den fantastiska plattformen Youtube tillsammans med fotografen Maja Lindberg. Eftersom jag även är fotograf och ofta kombinerar mina kunskaper och tjänster intervjuades jag i podden "Fatta Foto" våren 2020. Vill ni lyssna på detta hörs jag i avsnitt 72 som heter "My Ida Johansson - Makeupartist & fotograf". Det hittas enkelt där poddar finns. 

 

Jag hoppas jag kommer kunna hjälpa dig med det du behöver hjälp med, det blir kul, jag lovar!

K O N T A K T A  M I G 

Ditt meddelande har skickats!

 

Samarbetspartners jag varmt kan rekommendera

Bröllopskoordinatorer:

Fanny Staaf Events 

The Wild Rose

Fotografer: 

Majas Foto 

Platser:

Bjärsjölagårds slott 

Makeup Artister / Hårstylister 

Emma Schatz 

Pretty darlings 

Make Today 

Frisörsalonger:

Ernst & Victoria Hårvård 

IMG_4550org.jpg
bottom of page